re-integratie voor kandidaten

Kom in je kracht en vind een passende baan
Op zoek naar werk?Eenvoudig aanmelden

Banen

Ben je uitgevallen in je vorige baan? Wil je (weer) met plezier aan het werk? En heb je hier ondersteuning bij nodig? Werkspirit Re-integratie helpt je hier graag bij.

Wij gaan samen met jou aan de slag om mogelijkheden op de arbeidsmarkt te vertalen in een succesvolle toekomst. Hierbij  houden we rekening met je talenten en gezondheid. Ons doel is om je vanuit je eigen passie of kracht toe te laten treden of juist een terugkeer naar de arbeidsmarkt te realiseren.

Wil je graag (weer) aan het werk en lijkt dit je een mooie kans om met begeleiding een passende nieuwe baan te vinden?

Wil je graag aan het werk en heb je daar ondersteuning bij nodig?

Werkfit traject

Ondersteuning om weer aan het werk te kunnen
Meer info

Naar werk traject

Ondersteuning om (weer) aan het werk te gaan
Meer info

Jobcoaching

Ondersteuning op de werkvloer door onze professionele coaches

Loopbaancoaching

Op maat begeleiding om de arbeidsmarkt te veroveren

Outplacement

Laat je inspireren en ga opzoek naar nieuw geluk in het werk

Onze expertise

Werkspirit Re-integratie heeft veel ervaring met het begeleiden en plaatsen van kandidaten van elke leeftijd bij geschikte werkgevers. Omdat we weten dat je na ziekte of met een beperking meer aandacht en begeleiding nodig hebt, luisteren we heel goed naar wie jij bent en wat je aankunt. Wij zijn gespecialiseerd in ondersteuning bij Re-integratie, Outplacement, (her)oriëntatie Loopbaanbegeleiding en begeleiding op de werkvloer door jobcoaching. Werkspirit Re-integratie begeleidt op alle niveaus, variërend van praktijkschool tot universiteit.

Onze werkwijze is persoonlijk, transparant en toegankelijk. Wij werken met een helder stappenplan en bieden maatwerk om jou succesvol te begeleiden.

{

"Werkspirit Re-integratie heeft mij ontzettend fijn geholpen. Bij mij is op late leeftijd autisme vastgesteld en kon niet meer 100% functioneren. Ik ben ontzettend goed begeleid en heb nu een passende baan gevonden.

Maarten, 52 jaar, Hoofddorp

“Ik heb een Wajong uitkering en ben lang uit het arbeidsproces geweest. Toen ik de kans kreeg om weer aan het werk te gaan vond ik heel erg spannend, maar het viel echt mee. Ik vind het heerlijk om te werken!”

Fatemeh, 32 jaar, Naaldwijk

“Ik heb mijn hele leven al een beperking en vond het moeilijk om het op het werk naar mijn zin te hebben! De meeste bedrijven houden geen rekening met mijn beperking omdat ik er normaal uitzie. Nu pas merk ik dat het ook anders kan.”

Jasper, 28 jaar, Haarlem

“Door een ongeluk zijn mijn beide benen geamputeerd en zit ik in een rolstoel. Ik heb me erg lang beperkt gevoeld en had heel veel moeite om een passende baan te vinden. Uiteindelijk heeft de gemeente me voorgedragen aan Werkspirit Re-integratie en zij hebben me weer aan het werk geholpen. Ik ben enorm dankbaar want ik heb een rol van betekenis en ben weer onderdeel van de maatschappij.”

Robert, 40 jaar, Utrecht

Kantoor

Van Heuven Goedhartlaan 13-D
1181 LE Amstelveen

Contact

info@werkspirit.nl
020-299 75 17