020–889 62 68 info@werkspirit.nl

Werkspirit re-integratie

Professionele begeleiding en persoonlijk contact staan voorop

 

Kennis maken?Neem contact met ons op

Werkspirit Re-integratie begeleidt op een open, eerlijke en betrokken werkwijze werkzoekenden met een arbeidsbeperking naar een passende baan. Wij creëren kansen voor werkzoekenden én werkgevers en denken altijd vanuit mogelijkheden. Ons doel is om voor werkzoekenden en werkgevers duurzame resultaten te behalen en een betrouwbare partner te zijn. Werkspirit is al een aantal jaar gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling en werkt in opdracht van het UWV en Gemeenten, nauw samen met tientallen werkgevers. 

Werkspirit Re-integratie beschikt over de licentie Jobcoaching voor arbeidsbeperkten. Meer informatie?

Onze missie

Professionele begeleiding en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop.  Werkspirit Re-integratie brengt mensen in hun kracht, geeft inzicht in kwaliteiten en helpt opties vergroten. Omdat we erin geloven dat iedereen baat heeft bij werk, maar soms niet op eigen kracht een passende baan kan vinden, stellen wij alles in het werk om daarin te bemiddelen en begeleiden.

Wij bieden werkzoekenden die aan de kant staan weer perspectief. Daarvoor werken we samen met gemeenten, het UWV en bedrijven die mensen met een achterstand een kans en een passende baan willen en kunnen geven. De juiste motivatie in combinatie met ons enthousiasme, netwerk en expertise is dé sleutel tot succes.

Wat we doen

Arbeidsbemiddeling

Wij vinden een passende baan.

Ondersteuning bedrijven

Wij geven advies en ondersteuning.

Jobcoaching

Wij coachen on the job.

Werkbegeleiding
Wij begeleiden naar duurzaam werk.

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Kantoor

Van Heuven Goedhartlaan 13-D

1181 LE Amstelveen

Contact

info@werkspirit.nl
020-889 62 68

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

14 + 9 =