Werkspirit re-integratie

Wij bieden perspectief en brengen mensen in hun kracht
Kennis maken?Neem contact met ons op

Werkspirit Re-integratie  heeft ruim 10 jaar ervaring in re-integratie- en loopbaantrajecten met aandacht voor kandidaten en werkgevers. Wij hanteren een persoonlijke en individuele aanpak en begeleiden kandidaten met verschillende achtergronden op alle niveaus van de praktijkschool tot universitair onderwijs. Werkspirit Re-integratie kijkt naar jou als mens. Wij geloven erin dat iedereen baat heeft bij plezierig werk.

Wij bieden maatwerk om onze doelen te bereiken. Ons team bestaat uit: begeleiders, accountmanagers/jobhunter, tolken en jobcoaches.

Ons motto; Bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt waarin iedereen met een veilig gevoel en enthousiasme kan werken

Onze missie

Professionele begeleiding en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop.  Werkspirit Re-integratie brengt mensen in hun kracht, geeft inzicht in kwaliteiten en helpt opties vergroten. Omdat we erin geloven dat iedereen baat heeft bij werk, maar soms niet op eigen kracht een passende baan kan vinden, stellen wij alles in het werk om daarin te bemiddelen en begeleiden.

Wij bieden werkzoekenden die aan de kant staan weer perspectief. Daarvoor werken we samen met gemeenten, het UWV en bedrijven die mensen met een achterstand een kans en een passende baan willen en kunnen geven. De juiste motivatie in combinatie met ons enthousiasme, netwerk en expertise is dé sleutel tot succes.

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Kantoor

Van Heuven Goedhartlaan 13-D
1181 LE Amstelveen

Contact

info@werkspirit.nl
020-299 75 17