020–889 62 68 info@werkspirit.nl

werkspirit re-integratie voor Werkgevers

Maatschappelijk verantwoord ondernemen?
Openstaande vacatures?Bedrijf aanmelden
Bent u op zoek naar gemotiveerd personeel en draagt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een warm hart toe? Wij coachen alle werkzoekenden met een arbeidsbeperking of leerachterstand naar passend werk. Dit doen wij met bezieling, enthousiasme en op basis van persoonlijk contact. Wij bieden werkgevers ondersteuning in het creëren van banen, in financiële compensatie, loonkostenvoordelen en het analyseren van uw bedrijf. 

Heeft u openstaande vacatures en lijkt dit u een mooie kans om met begeleiding en ondersteuning gemotiveerde kandidaten te vinden?

Onze toegevoegde waarde

Bedrijfsanalyse

Wat zijn de mogelijkheden binnen uw bedrijf om mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te helpen? Wij ontzorgen u hierin.

Inschatting loonwaarde

Een werknemer met een arbeidsbeperking kan minder productief zijn. Wij berekenen de juiste loonwaarde.

Creëren van banen
Wij kijken samen met u naar werkzaamheden en kijken of bepaalde taken in een nieuwe functie uitgevoerd kunnen worden.

Ondersteuning in compensatie
Veel werkgevers zijn niet of onvoldoende op de hoogte van de diverse voordeelregelingen. Wij adviseren en ondersteunen u.

Jobcoaching
Onze jobcoach ondersteunt de werkgever en werknemer actief tijdens het dienstverband en ondersteunt beide partijen zolang het nodig is.

Werkbegeleiding
Wij begeleiden de werknemer naar passend en duurzaam werk. We stellen een plan van aanpak op en stellen deze waar nodig bij.

Hoe wij werken

Het creëren van banen voor mensen met een arbeidsbeperking heeft voor u als werkgever bepaalde (financiële) voordelen en biedt ook kansen. Werkspirit
Re-integratie helpt bedrijven met het invullen van vacatures in alle branches en op alle werkniveaus en kan u hierin begeleiden en ondersteunen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een mooi streven. Het vraagt echter ook iets van uw organisatie en mensen op de werkvloer. Daarom maken we graag eerst een afspraak met u om persoonlijk kennis te maken. Wij werken efficiënt en streven naar duurzame relaties en komen graag met u in contact.

1

Aanmelden

Eenvoudig aanmelden via de website. Wij nemen contact met u op.
2

Kennis maken

Wij spreken graag bij u op locatie af, maar u bent ook welkom bij ons op kantoor.
3

Advies & Ondersteuning

Wij nemen drempels weg en ondersteunen u met administratieve zaken.
4

Bemiddeling

Wij begeleiden werkzoekenden naar betaald werk in passende functies binnen uw bedrijf.
5

Begeleiding werknemer

Omdat wij weten wat de werkzoekende wil en kan zorgen we voor goede resultaten.
6

Vast dienstverband

Wij ondersteunen en begeleiden u zodat er een duurzame arbeidsrelatie ontstaat.
1.2.3.
Hieronder vindt u een selectie van bedrijven die wij naar tevredenheid hebben geholpen. Kunnen we uw bedrijf binnenkort ook vermelden?
{

"Werkspirit voert verschillende re-integratieactiviteiten uit voor onze gemeente. Zij zijn deskundig en adequaat in het begeleiden en bemiddelen van doelgroepen met een ontwikkelstoornis, lichamelijke en/of psychische beperking. We zijn blij en trots op de resultaten die we via Werkspirit Re-integratie bewerkstelligen."

Gemeente Amsterdam

“Werkspirit Re-integratie heeft ons al een paar keer aan geschikte medewerkers geholpen. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en de begeleiding.”

Nestlé

"Wij zijn een uitermate prettige samenwerking aangegaan met Werkspririt Re-integratie voor al onze boutiques. Onze gezamenlijke doelstelling is om de logistieke werkzaamheden door mensen met een verstandelijke beperking te laten verrichten. "

Nespresso

Kantoor

Van Heuven Goedhartlaan 13-D
1181 LE Amstelveen

Contact

info@werkspirit.nl
Tel. 020-889 62 68